top of page
Zoeken
  • Didier

Scrunchies season


Not in the mood to do your hair? Ontdek de trend van dit najaar. "scrunchies" Je haar in een simpele dot doen, een nonchalante staart het kan allemaal. WHY a Scrunchie? Scrunchies hebben geen metalen delen, dus het beschadigd je haar niet. De scrunchies houden van je haar en je haar van scrunchies, een win-win situatie dus! Bovendien neemt de kans op hoofdpijn af omdat elastiekjes soms te strak om je haar vastgebonden zitten. Je krijgt er dus ook niet zo snel hoofdpijn van!

Zeg ook vaarwel tegen de knikken in je haar. Als je je haar vast wil hebben tijdens het slapen, dan is een scrunchie je beste vriend. Het is bandje is breed, zacht voor je haar en je hebt de volgende ochtend geen knikken in je haar. Ook als je je haar losmaakt van een paardenstaart neemt de kans op golven af als je een scrunchie gebruikt. Van een bad hair day kunnen de panterprint scrunchies een good hair day maken!

HOW to do a scrunchie? De truc is eigenlijk om het zo simpel mogelijk te houden. Maak een knot of een hoge, lage, losse of donut knot en doe daar dan een velvet scrunchie overheen. Maak een hoge paardenstaart en doe dan de scrunchie om je paardenstaart,  dit geeft een extra hip effect. Of juist het tegenovergestelde! Draag de scrunchie in het midden van je haarlengte in plaats van heel strak. Hier nog vijf extra tips, speciaal voor jou:

  • Maak een mooie vlecht en maak de vlecht vast met een velvet scrunchie.

  • Ook heel populair is een halve staart of je haar los met een klein knotje en een scrunchie er omheen.

  • Je hoeft ook niet altijd een scrunchie in je haar te doen, het is ook leuk als een accessoires. Doe een bijvoorbeeld een panterprint scrunchie om je pols als een armbandje. Staat super leuk!

  • Maak je haar een beetje vochtig en draai het een paar keer rond en maak er een knot van. Plaats de scrunchie en laat je haar drogen. Zo heb je volgende ochtend mooie krullen.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page